Retro Stereoanlæg ELITE beige

Markedets mest komplette musikanlæg med DAB+/FM-radio, Bluetooth, pladespiller, kassetteafspiller, CD-spiller, encoding til USB

Retro Stereoanlæg ELITE beige
Langsdom hovedtelefon (medfølger ikke)

Retro Stereoanlæg ELITE beige

Kr. 2.699,- Før Kr. 2.999,-

Audio-Technica magnetisk pickup

Kr. 249,-

På lager

Model nummer: 2001

Gratis fragt til pakkeshop

Hvad er nyt ved det nye og opgraderede Retro Stereoanlæg ELITE?

 • Pladespiller med Audio-Technica magnetisk pickup for meget god lyd
 • Ny equalizer funktion for individuel justering af bas og diskant
 • Mere brugervenlig fjernbetjening
 • Stor og forbedret pladetallerken
 • Vælg mellem brunt eller beige stofbetræk
 • Fladt låg over pladespilleren (ikke buet)
 • Opgraderet design

Markedets mest komplette musikanlæg

 • Stereohøjttalere 2 x 5W (RMS) med god lydkvalitet
 • Eksterne højttalere kan tilsluttes (forstærker nødvendig, se vores soundMAXX miniforstærker)
 • DAB+ og FM radio
 • Halvautomatisk pladespiller for vinylplader (33/45/78)
 • Audio-Technica magnetisk pickup for fantastisk lyd
 • CD-afspiller
 • Kasetteafspiller med hurtigspoling
 • Bluetooth
 • Konverterer musik til USB-stik fra plader, kassetter, CD´er, radio og Bluetooth
 • Afspiller musik fra USB-stik
 • AUX-indgang
 • Equalizer for 5 lydindstillinger
 • Udgang til hovedtelefoner
 • DAB+/FM-antenne medfølger, 75-ohm husantenne
 • Massivt kabinet i træfinér og stilfuldt retrodesign
 • Fjernbetjening medfølger
 • Dansk brugsanvisning

 

Følgende tillægsprodukter kan bestilles ved siden af:

 

Nostalgisk retrodesign udenpå – moderne hightech-teknologi indeni!

Retro Stereoanlæg ELITE er en videreudvikling af vores populære Retro Stereoanlæg 7-i-1 og har fået indbygget flere opgraderinger som gør dette produkt helt enestående på markedet.
Dermed har vi fået den bedst mulige kombination af fortidens analoge og nutidens digitale hightech lydprodukter, alt sammen ”klædt” i stilfuldt retrodesign. Dette er uden tvivl markedets mest komplette musikanlæg!
Er du en af de mange, der har samlet på eller arvet en hel stabel vinyl- eller lakplader, eller har du flere skuffer fyldt med gamle kassettebånd? Vil du gerne kunne lytte til musikken fra de gamle dage igen, men har en pladespiller der for længst er gået i stykker eller en kassetteafspiller der på mystisk vis er blevet væk? Retro Stereoanlæg ELITE har fået en pladespiller med Audio-Technica magnetisk pickup system som giver dine gamle plader en fantastisk lyd.
Dette er en pladespiller af høj kvalitet, som hjælper dig med både at opfriske minderne fra de ”gode gamle dage” samtidig med, at du kan lytte til nye plader, som langsomt vinder indpas på markedet igen!
Find også bare dine gamle kassettebånd frem. Ved hjælp af den indbyggede kassetteafspiller kan du lytte til musik som du optog tilbage i 60’erne og 70’erne.
Musikanlægget er en nydelse for øje og øre. Retro Stereoanlæg ELITE kombinerer nostalgisk retrodesign med topmoderne teknologi i et og samme apparat.

DAB+ og FM-radio

Den indbyggede DAB+/FM-radio i Retro Stereoanlæg ELITE gør musikoplevelsen fuldendt, både i hjemmet og i sommerhuset. To integrerede stereohøjttalere på 5W (RMS) giver ren og god lyd.
Du kan lytte til de mere end 30 nye DAB+ kanaler eller de almindelige og lokale FM-kanaler.
Der medfølger en DAB+/FM. Antenneindgangen passer desuden til en 75 Ohm ekstern antenne.
På DAB+ radioen kan du lytte til et større udvalg af specialkanaler, som passer dit behov bedst. Desuden sørger den nye digitale DAB+ teknologi for bedst mulig lydkvalitet. Du slipper desuden for at bruge tid på at søge efter radiokanalerne.
Retro Stereoanlæg ELITE søger automatisk efter alle tilgængelige DAB+ kanaler i løbet af sekunder og leverer krystalklar og støjfri lyd, helt fri for knitren, som kan opleves på FM-kanaler. Ønsker du alligevel at holde dig til dine kendte FM-yndlingskanaler, vælger du helt enkelt radioens FM-indstilling, som ved hjælp af RDS-funktion vises al information om den kanal, du lytter til.
På hurtigvalgstasterne kan der lagres op til 20 radiostationer pr. funktion (DAB+/FM), tilsammen hele 40 stationer.

Bluetooth

Ved hjælp af Bluetooth kan smartphones og tablets kobles direkte til Retro Stereoanlæg ELITE uden ledningsforbindelse. Bluetooth-rækkevidden kan variere fra sender til sender (smartphone, tablet etc.) og rumforhold og er målt til mellem 10 – 30 m.
Musikanlægget spiller musikken, som du har lagret på din mobile enhed eller som du streamer direkte fra internettet eller ved hjælp af en app som Spotify eller Deezer. Perfekt til alle som ønsker at bruge sine mobile enheder til musikafspilning i kombination med Retro Stereoanlæg ELITE. Enklere kan det ikke gøres!

Afspilning af vinyl- og gamle lakplader

Retro Stereoanlæg ELITE har en pladespiller med Audio-Technica magnetisk pickup system, som kan afspille både vinylplader (LPér og singler) og gamle lakplader.
Pladespilleren sørger for vibrationsfri afspilning af plader ved 33 1/3, 45 eller 78 omdr./minut og sikrer bedst mulig gengivelse af pladens musik. Korrekt omdrejningshastighed vælges ved hjælp af en kontakt til højre for pickup-armen. Det magnetiske Audio-Technica pickup system, som følger med (kan også købes som separat reservedel), følger lydsporene på pladen nøje og gengiver musikken i fin lydkvalitet – også fra gamle plader.
Efter afspilning af pladen går pickup-armen automatisk tilbage i sin hvileposition.

Afspilning af kassetter

Gamle kassettebånd skubbes ind i siden af Retro Stereoanlæg ELITE og vækker gode minder fra en svunden tid.
Kassetteafspilleren kan ikke optage, men kan spole hurtigt frem til den ønskede melodi.

Afspilning af CD og USB- stik

Alle typer CD´er (CD-Mp3, CD-R, CD-RW) kan afspilles på Retro Stereoanlæg ELITE. CD-afspilleren kan programmeres til at du kan lave din egen playliste. CD-skiven kan afspilles i loop eller, der kan vælges afspilning i tilfældig rækkefølge.
Alle funktioner vises på det store LCD-display. Det samme gælder for musik, som er lagret på USB-stik.
Alle funktioner til CD-afspilleren og USB-stik kan betjenes via fjernbetjening eller ved hjælp af knapperne på apparatet.

Encoding (konvertering) og lagring på USB-stik

Retro Stereoanlæg ELITE kan mere: Uden omvej via PC, konverteres musikken fra vinylplader, lakplader, kassetter, CD´er og radio samt Bluetooth automatisk til Mp3-filer (encoding). Dette sker direkte under afspilning af plade, kassette, CD eller modtagelse via radio eller Bluetooth.
Ved et enkelt tryk på ”Record”-knappen lagres din yndlingsmusik på et USB-stik. På denne måde sikrer du dine gode gamle ”hits”, og musikken, du streamer fra nettet, spiller via en app eller har lagret på din smartphone/tablet.
Omvendt spiller Retro Stereoanlæg ELITE også færdig indspillede USB-stik via USB-indgangen. LCD-displayet viser Mp3-titelnumrene.

Equalizer og dansk brugsanvisning

Retro Stereoanlæg ELITE er udstyret med en equalizer for 5 forskellige lydindstillinger. Her kan du vælge mellem ”Flad”, ”Rock”, ”Pop”, ”Jazz” og ”Classic”. På den måde får du den rette lyd til hvert nummer.
Dansk brugsanvisning medfølger.

AUX IN og LINE OUT

På forsiden af apparatet findes der en AUX IN indgang for tilkobling af eksterne afspilningsenheder (f.eks. iPod, smartphone, gamle båndafspillere etc.). Ønsker du at tilkoble eksterne højttalere, så er det muligt via LINE OUT udgangen, men da kræves der en separat forstærker koblet mellem Retro Stereoanlæg ELITE og højttalerne. Vi anbefaler da vores soundMAXX miniforstærker.

Hovedtelefon

Er du træt af at skulle tage hensyn til de andre i huset når du skal lytte til musik? Sæt nemt dine hovedtelefoner i stereoanlæggets hovedtelefon udgang og nyd din musik i fred. LANGSDOM hovedtelefon i træ passer perfekt til anlægget!

Fjernbetjening

Den medfølgende fjernbetjening gør brugen af Retro Stereoanlæg ELITE komplet og kan bruges til alle funktioner undtaget betjening af pladespiller. Alle funktioner kan betjenes ved hjælp af knapperne på musikanlægget.
Fjernbetjeningen er meget brugervenlig, og alt står med stor skrift.

Miljøvenligt strømforbrug

Retro Stereoanlæg ELITE opfylder de nyeste krav til det miljøvenlige ErP-direktiv (økodesign) for at reducere unødvendigt strømforbrug. EU-direktivet siger, at produkter inden for underholdningselektronik skal have en ”automatiseret energisparefunktion”. Det betyder, at apparatet automatisk vil slukke, når det ikke har været i aktiv brug i ca. 15 min.

Stilfuldt møbel

Apparatets solide kabinet er fremstillet i rustik egefinér og har et nostalgisk retrodesign. Låget over pladespilleren kan skråtstilles i to forskellige positioner. Apparatets totale højde med åbent låg er 42 cm i nedre og 52 cm i øvre skråstillingsposition.
Ekstra Audio-Technica pickup system anbefales købt sammen med apparatet som reserve pickup.

Tekniske data

Godkendt i henhold til. CE-, EMV-, ErP- og LVD-standard
Vægt:                              9,2 kg
Mål:                                 51 x 34,5 x 22 cm (b/d/h)
Mål, LCD-skærm           70 x 25 mm
Højde med åbent låg:   42 og 52 cm
Frekvens:                        DAB+ 175 – 240 MHz
                                         FM 87,5 – 108 MHz
Strømforsyning:             230V/50 Hz
Strømforbrug:                40W
Ledningslængde:           125 cm

Skriv omtale

Obs! Spørgsmål i bedømmelsen vil ikke blive besvaret. Besøg denne side for at komme i kontakt med os.

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!