Opladeligt Shiatsu massagebælte

Opladeligt Shiatsu massagebælte
Kr. 649,-

På lager

Model nummer: 112

Gratis fragt til pakkeshop

  • Opladeligt batteri
  • Løsner op for muskelspændinger i nakke, skuldre, ryg, arme, hofte og lår
  • Slå varmebehandling til og fra med et enkelt tryk
  • To roterende massageelementer
  • To forskellige massageretninger
  • Armslynger for aflastning eller en øget massageintensitet
  • Lavet af kunstskind, som er mild mod huden
  • Dansk brugsanvisning

 

SHIATSU (jap.) = fingermassage

 

I vores moderne samfund foregår meget arbejde stillesiddende foran computeren, med skuldre trukket op om ørene, hvor de også er meget anspændte. Kroppen reagerer negativt på dette, hvilket kan medføre spændinger, der gør at mange døjer med smerte i skuldre og ryg.
Hvis du døjer med dette kan du nok ikke forestille dig noget bedre, end at få en god og dybdegående massage der kan løsne op for evt. spændinger.
Her kan Shiatsu massagebælte blive din egen private "terapeut"!

Helbredende virkning

Shiatsu massagebælte har to indbyggede massageelementer (fingre), som via sine roterende bevægelser løsner op for spændinger i skuldre, nakke, ryg, hofter eller lår. Udover at løsne op for spændinger, forbedres din blodcirkulation også. Du får en helbredende effekt – også i kroppens dybere lag.
Apparatet er lavet på en måde, der gør at det let kan anvendes på forskellige kropsdele. Du vil opleve en både effektiv og afslappende virkning. Apparatets to armslynger kan bruges til enten at hvile armene, eller også til at øge massagens intensitet.
Shiatsu massagebælte passer til kvinder og mænd i alle aldre, som har problemer med spændinger og ømme muskler, eller som bare ønsker en god og helbredende massage.

Opladeligt, tag det med dig hvor som helst

Det opladelige batteri gør at du kan nyde en fantastisk massage hvor end du ønsker det. Tag massagebæltet med ud på terrassen, på rejsen eller når du er passager på lange bilture.
Vi har selv testet at batteriet varer i ca. 40 minutter på middel hastighedsniveau, mere end rigeligt til at få en god og behagelig massage!

Valgfri massageretning, varme og tre hastigheder

Trådløst Shiatsu massagebælte lader dig vælge mellem to massageretninger for forskellige massageoplevelser. Tre forskellige hastighedsvalg gør at du altid finder den perfekte hastighed til dig.
Du kan også vælge om du vil tilføre muskulaturen varme fra apparatets to varmelys. Massageapparatet slukkes automatisk efter 15 minutters behandlingstid, men kan tændes igen med det samme for videre behandling.

Vibrationsfunktion, skånsomt materiale

Trådløst Shiatsu massagebælte har en valgfri vibrationsfunktion. Med et enkelt tryk kan du vælge at tænde for vibrationen i to niveauer – konstant eller pulserende.
Massageapparatet er fremstillet i et skånsomt kunstskindsmateriale der er blid ved huden og kommer i moderne farver. Produktet føles behageligt på og kan anvendes hvor end på kroppen du ønsker det.

Anbefalinger før behandling

Shiatsu-massageapparatet bør ikke anvendes af personer med følgende:
- pacemaker
- graviditet
- trombose
- andre smerter (uden diagnose)
I disse tilfælde skal læge altid konsulteres før brug.

Tekniske data

Strømadapter:       100-240V 50/60Hz
Ledningslængde:   210 cm
Mål:                     40 x 55 x 20 cm (b/l/h)
Vægt:                   1,5 kg

Skriv omtale

Obs! Spørgsmål i bedømmelsen vil ikke blive besvaret. Besøg denne side for at komme i kontakt med os.

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!