Klassisk DAB+/CD musikanlæg brun

Stilfuld DAB+/FM-radio med Bluetooth, CD-spiller og fantastisk lydkvalitet!

Klassisk DAB+/CD musikanlæg brun
Findes også i hvid
Kr. 1.999,- Før Kr. 2.499,-

På lager

Model nummer: 346

Gratis fragt til pakkeshop

En sand nydelse for både øre og øje!

Klassisk DAB+/FM-musikanlæg er blandt det bedste der findes på markedet, hvis det du leder efter er en kombination af en fantastisk lydkvalitet, den nyeste teknik og et stilfuldt klassisk design!
Musikanlægget har indbygget DAB+/FM radio, Bluetooth, CD-afspiller og USB-indgang.
Med sit højglanslakerede trækabinet er Klassisk DAB+/FM-musikanlæg ikke bare et godt produkt når det kommer til lydkvalitet, men også et lækkert og stilrent møbel. Design og lyd kombineres i et fantastisk og flot musikanlæg!
Retro udenpå, og hightech indeni. En ægte nydelse for øre og øje!

 • Findes også i HVID
 • Stereohøjttalere 2 x 5W (RMS) med meget god lydkvalitet
 • DAB+ og FM-radio
 • Bluetooth
 • CD-afspiller
 • USB-indgang
 • LCD-ur med alarmfunktion
 • AUX-indgang for eksterne afspilningsenheder (smartphone, tablet og lignende)
 • Højglanslakeret trækabinet
 • Praktisk fjernbetjening
 • DAB+/FM-antenne medfølger, 75 Ohm husantenneindgang
 • Dansk brugsanvisning

 

DAB+ og FM-radio

 

Klassisk DAB+/CD musikanlæg er udstyret med både DAB+ og FM-radiomodtagelse. Du kan altså vælge om du vil lytte til de mere end 25 nye DAB+ kanaler, eller om du hellere vil lytte til de mere kendte FM-kanaler. Antenneindgangen passer både til den medfølgende ledningsantenne, men også hvis du ønsker at tilslutte en 75 Ohm husantenne.
Den nye digitale DAB+ teknologi garanterer, at du altid vil få den bedst mulige lydkvalitet. Der leveres en krystalklar og helt støjfri lyd, helt uden skrat, som det ellers kan opleves på FM-frekvenser.
Med DAB+ radio slipper du også for selv at skulle søge efter de ønskede radiokanaler. Klassisk DAB+/CD musikanlæg søger automatisk på alle tilgængelige DAB+ kanaler i løbet af få sekunder, hvorefter disse bliver gemt på radioen.  Med DAB+ kanaler, vil du få et større udvalg af kanaler, og vælge det, som passer dit behov bedst. Ønsker du at fortsætte med at lytte til de kendte FM-kanaler, vælges radioens FM-funktion blot, som ved hjælp af RDS-funktionen viser alt den tilgængelige information om netop det program du lytter til.
På radioens genvejstaster, kan der lagres op til 20 radiokanaler på både DAB+ og FM funktionen, hvilket gør det muligt samlet at lagre helt op til 40 radiokanaler.
De to integrerede stereohøjtalere på 5W (RMS) giver en krystalklar og fantastisk god lyd. Dette anlæg skal opleves!

Bluetooth

Ved brug af Bluetooth-funktionen kan der afspilles musik fra eksterne enheder som smartphones og tablets direkte på Klassisk DAB+/CD musikanlæg. Bluetooth rækkevidden kan variere fra enhed til enhed (smartphone, tablet, lign), samt rumforhold, men er et sted imellem 10-30 meter. Du kan lytte til musik, der streames direkte fra internettet, hvis du afspiller fra en app som Spotify eller Wimp, på din smartphone.
Du kan selvfølgelig også afspille musik du har gemt direkte på din telefon eller tablet på Klassisk DAB+/CD musikanlæg. Dette er perfekt til alle der ønsker at anvende sine mobile enheder til musikafspilning, i kombination med dette flotte og stilrene musikanlæg. Det bliver ikke enklere at afspille god musik!

USB-indgang

På bagsiden findes en USB-indgang. Denne indgang kan anvendes til at tilslutte eksterne afspilningsenheder som USB-stik, smartphones, MP3-afspillere, eller lign. Desuden kan du afspille musik gemt på et USB-stik direkte på anlægget, såfremt dette tilsluttes anlægget.
CD-afspiller
Klassisk DAB+/CD musikanlæg kan både afspille almindelige CD’er og MP3-filer. Displayet viser sangnummer, total spilletid og den resterende spilletid. Du kan lave din egen playliste med op til 20 sange. Ønsker du ikke at høre på sangene i den rækkefølge der er på CD’en, kan du lave om på denne rækkefølge.

Equalizer

Den indbyggede equalizer lader dig vælge mellem fem forskellige lydindstillinger: "Flad", "Rock", "Pop", "Jazz" og "Klassisk". På denne måde er du sikret den rigtige og bedste lyd til hver sang.

AUX-indgang

På bagsiden af anlægget findes også en AUX-indgang for tilslutning af eksterne afspilningenheder (f.eks. iPod, smartphone, tablet, osv)

Display med LCD-ur

Klassisk DAB+/CD musikanlæg har et rundt display (diam. 75 mm), hvor du kan indstille lysstyrken på flere nivauer. Du kan altså anvende svagt lys i displayet om aftenen eller natten, og kraftigere lys i dagtimerne, nå du skal finde den kanal som du øsnker at lytte til. Meget praktisk og nyttigt! Efter at være indstillet manuelt første gang, vil uret på LCD-skærmen efterfølgende, opdateres automatisk når anlægget står på DAB+ funktionen.

"Sleep-in” og vækkeur

Klassisk DAB+/CD musikanlæg har både en "sleep-in"- og alarmfunktion. Ønsker du at falde i søvn til din yndlingsmusik kan du indstille radioen til at slukke automatisk efter 15, 30, 60, 90 eller 120 minutter. For at være sikker på du står op til tiden om morgenen, kan du også stille et vækkeur. Du kan vælge om du vil vækkes med radio, musik fra en CD eller med afspilning fra en USB-stik.

Fjernbetjening og dansk brugsanvisning

Den medfølgende fjernbetjening gør brugen af Klassisk DAB+/CD musikanlæg enkel og nem – også når du ikke er ved anlægget. De fleste funktioner kan betjenes både ved hjælp af knapperne på musikanlægget og med fjenrbetjeningen.
En dansk brugsanvisning medfølger.

Miljøvenligt strømbrug

Klassisk DAB+/CD musikanlæg opfylder alle de nyeste krav stillet af det nye miljøvenlige ErP-direktiv. Dette direktiv skal reducere unødvendig strømbrug. I følge direktivet skal alle produkter inden for underholdningselektronik have en automatisk energisparefunktion. Det betyder at anlægget automatisk vil slukke når det ikke har været i aktiv brug i ca. 15 minutter.

Højglanslakeret trækabinet

Et særligt kendetegn for Klassisk DAB+/CD musikanlæg er dets flotte højglanslakerede trækabinet. Anlægget kan fås i enten teak, eller en lækker hvid farve. Dette giver ikke blot radioen sit klassisk-nostalgiske udseende, men sørger samtidig for den nødvendige resonans, der er med til at sikre anlæggets fantastiske lydkvalitet.

Tekniske data

Mål: 31 x 17 x 21 cm (b/h/d)
Frekvens: DAB+ 175 - 240 MHz, FM 87,5 - 108 MHz
Strømforsyning: 220-240V, 50/60Hz
Strømforbrug: 18W
Strømledning længde: 180 cm
Vægt: 3,6 kg

Skriv omtale

Obs! Spørgsmål i bedømmelsen vil ikke blive besvaret. Besøg denne side for at komme i kontakt med os.

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!