HiFi Stereoanlæg 7-i-1 sort

Fortidens populære stereoanlæg med nutidens moderne DAB+ radio!

HiFi Stereoanlæg 7-i-1 sort
Findes også i brun
Pladespiller for 33/45/78 rpm
Hovedtelefoner medfølger ikke
Fjernbetjening medfølger

HiFi Stereoanlæg 7-i-1 sort

Kr. 2.599,- Før Kr. 2.999,-

Reserve pick-up

Kr. 149,-

2 stk. forlængerkabel til højttalere, 5 m.

Kr. 49,-

På lager

Model nummer: 41004

Gratis fragt til pakkeshop

80’ernes HiFi-anlæg er tilbage!

Med dette stereoanlæg er du sikker på at bringe minderne fra de gyldne 80’ere tilbage!
Med et design der er inspireret fra de gamle, ikoniske stereoanlæg, som kunne findes i stuer over hele verden, vil HiFI Stereoanlæg 7-i-1, med garanti medføre anerkendede og misundelige blikke fra alle, der gennemlevede 80’erne.
Udover det tidsløse design, er stereoanlægget udstyret med alle de funktioner du har brug for, for at give nyt liv til din musiksamling.
Med plade- og CD-afspiller, samt dobbelt kassetteafspiller, kan du endelig opleve dine gamle musikminder, eller skabe helt nye ved at lytte til DAB+ eller FM-radio. Ønsker du at gemme dine gamle plader eller kassettebånd som digitale lydfiler, kan disse let lagres på et USB-stik ved hjælp af stereoanlæggets optage-funktion.
HiFi Stereoanlæg 7-i-1 er meget enkelt at sætte op, men også at anvende. Det bedste af det hele er dog, at du med de to medfølgende to-vejs højttalere, er sikker på at din musik bliver afspillet med den lydkvalitet den fortjener.
Højttalerne kommer med ledninger på 120 cm, og kan derfor placeres som du ønsker.

 • Findes også i BRUN
 • DAB+ og FM-radio
 • Bluetooth
 • To-vejs stereohøjttalere 2 x 2,5W (RMS) med Hi-Fi lydkvalitet
 • Dobbelt kassetteafspiller med hurtigspoling og optagelse
 • Pladespiller for vinylplader (LP + single) og gamle "78’ere"
 • CD-spiller
 • Kan lagre musik fra plader, kassetter, CD og radio på USB-stik eller SD-kort
 • Afspilning fra USB-stik og SD-kort
 • Ekstra højttalere kan tilkobles (forstærker nødvendig, se vores soundMAXX miniforstærker)
 • Equalizer for 5 lydindstillinger + separat tonekontrol
 • AUX-IN
 • Udgang for hovedtelefon
 • Antenne for DAB+/FM og indgangsport for 75 Ohm husantenne
 • Fjernbetjening og dansk brugsanvisning medfølger

Følgende ekstraudstyr kan bestilles ved siden af:

Reserve pickup til pladespiller
Rengøringssæt til plader
USB-stik på 8 GB
Tilslutning af ekstra højttalere: soundMAXX miniforstærker

DAB+ og FM-radio

Den indbyggede DAB+ og FM-radio i HiFi Stereoanlæg 7-i-1 gør at du kan få den fulde musikoplevelse. De to medfølgende højttalere på 2,5W (RMS) kan placeres som du ønsker, og sørger for god lyd i HiFi-kvalitet.
Du kan selv vælge om du vil høre de nye DAB+ kanaler, eller om du vil lytte til de kendte FM-kanaler. Til anlægget følger der en DAB+/FM-antenne, hvilken sørger for bedst mulig modtagelse af både DAB+ og FM-signaler. Antennen har en magnetisk fod, og kan derfor let placeres stabilt på metaloverflader. Antenneindgangen er lavet således at den passer til en 75 Ohm husantenne.
Da traditionel FM-radio har begrænsninger ift. antallet af tilgængelige kanaler og lydkvalitet, gør HiFi Stereoanlæg med sin DAB+ funktion underværker for måden hvorpå vi hører radio. Du kan lytte til et større udvalg af specialkanaler, og vælge hvilke der passer dig bedst. Desuden sørger den nye DAB+ teknologi, for den bedst mulige lydkvalitet.
Du slipper også for at søge efter radiokanalerne. HiFi Stereoanlæg 7-i-1 søger automatisk efter alle tilgængelige DAB+ kanaler i løbet af få sekunder, og leverer herefter en krystalklar og støjfri lyd, modsat de traditionelle FM-kanaler.
Ønsker du alligevel at lytte til FM-kanaler, vælges FM-funktionen blot, hvorefter du vil kunne se alt infomation om kanalen du lytter til, ved hjælp af RDS-funktionen.
Der kan lagres op til 20 kanaler på både DAB+ og FM-funktionen. Til sammen kan der altså lagres hele 40 kanaler!

Afspilning af vinylplader og gamle "78’ere"

HiFi Stereoanlæg 7-i-1 har en pladespiller som kan afspille både vinylplader (LP og single), men også gamle "78’ere".
Pladspilleren sørger for en vibrationsfri afspilning af plader ved 33, 45 eller 78 omdr./minut, og sikrer den bedst mulige gengivelse af pladens musik. Omdrejningshastigheden vælges ved hjælp af en kontakt til højre for armen.
Pickup’en som følger med (kan også købes som seperat reservedel) følger lydsporene på pladen nøje, og gengiver musikken i en fin lydkvalitet – også på ældre plader. Efter at pladen er afspillet, standser pladspilleren automatisk.
Ekstra pickup anbefales købt sammen med apparatet som reserve pickup.

Bluetooth

Ved hjælp af Bluetooth kan moderne smartphones og tablets kobles direkte til HiFi Stereoanlæg 7-i-1 uden ledningsforbindelse. Bluetooth-rækkevidden kan variere fra sender til sender (smartphone, tablet etc.) og rumforhold og er målt til mellem 10 – 30 m.
Musikanlæggets højttalere spiller musikken, som du har lagret på din mobile enhed eller, som du streamer direkte fra internettet eller ved hjælp af en app som Spotify. Perfekt til alle som ønsker at bruge sine mobile enheder til musikafspilning i kombination med HiFi Stereoanlæg 7-i-1. Enklere kan det ikke gøres!

Dobbelt kassetteafspiller

Noget af det som giver HiFi Stereoanlæg 7-i-1 den ultimative 80’er-følelse, er den dobbelte kassetteafspiller. Sæt blot de to kassetter du ønsker at høre i anlægget, og afspilning af det andet bånd, vil automatisk starte så snart det første er færdigspillet.
Kassetteafspilleren har hurtigspoling, både frem og tilbage, så du let kan finde lige netop den sang du ønsker at høre. Denne opgraderede model, kan yderligere optage på kassette.

CD-spiller og USB-stik

Alle typer CD’er (CD-MP3, CD-R, CD-RW) kan afspilles på HiFi Stereoanlæg 7-i-1. CD-afspilleren kan programmeres sådan at du kan lave din egen playliste. CD’en kan afspilles gentagne gange i kronologisk rækkefølge, eller tilfældig rækkefølge.
Alle funktioner vises på LCD-skærmen, hvilket også gælder musik der afspilles fra et USB-stik. Alle funktioner til CD-afspilning eller afspilning fra USB-stik, kan betjenes via fjernbetjeningen eller ved hjælp af knapperne på anlægget.

Encoding (konvertering) og lagring på USB-stik

HiFi Stereoanlæg 7-i-1 kan mere: Uden brug af PC konverteres musikken fra vinylplader, gamle "78’ere", kassetter, CD’er og radio automatisk til MP3-filer.
Dette sker direkte under afspilning af plade, CD eller modtagelse via DAB+ radio. Med et enkelt tryk på "Record"-knappen lagres din yndlingsmusik på USB-stik eller SD-kort. På denne måde kan du sikre dine gode gamle hits, så de er klar til afspilning- også i fremtiden!
HiFi Stereoanlæg 7-i-1 afspiller også musik direkte fra USB-stik, hvis dette blot sættes i anlæggets USB-port. Under afspilning vil musiktitlen blive vist på anlæggets LCD-display.

Equalizer og separat tonekontrol

HiFi Stereoanlæg 7-i-1 er udstyret med en equalizer for 5 forskellige lydindstillinger. Du kan vælge mellem "Flad", "Rock", "Pop", "Jazz" og "Klassisk". På denne måde får du den rigtige lyd til hver sang.
Derudover har HiFi Stereoanlæg 7-i-1 en seperat tonekontrol, som gør at du let kan tilpasse forholdet mellem diskant og bass præcis som du ønsker.

AUX IN og LINE OUT

De to medfølgende højttalere til HiFi Stereoanlæg 7-i-1 sørger for en klar og kraftig lyd, men hvis det ønskes er det intet problem at tilslutte flere højttalere ved hjælp af LINE OUT-udgangen.
Hvis du ønsker at tilslutte flere højttalere end de to medfølgende, skal du bruge en seperat forstærker. Vi anbefaler vores soundMAXX miniforstærker.
Yderligere opkoblingsmulighed for forstærkeren er er via AUX IN på fronten, hvormed justering af volumen og EQ kan styres fra fjernbetjening.
På bagsiden af apparatet findes der en AUX IN indgang for tilkobling af eksterne afspilningsenheder (f.eks. iPod, smartphone, gamle båndafspillere etc.).

Fjernbetjening og hovedtelefonudgang

Den medfølgende fjernbetjening gør brugen af HiFi Stereoanlæg 7-i-1 enkel, og denne kan anvendes til alle anlæggets funktioner undtagen betjening af plade- og kassetteafspiller. Alle anlæggets funktioner kan betjenes med knapperne på anlægget.
Er du træt af at skulle tage hensyn til alle de andre i huset, når du hører musik? Sæt hovedtelefoner til anlægget via hovedtelefonudgangen, og nyd din musik i fred!

Miljøvenligt strømbrug

HiFi Stereoanlæg 7-i-1 opfylder alle de nyeste krav stillet af det miljøvenlige ErP-direktiv, hvilket skal reducere unødvendig strømbrug.
EU-direktivet anviser at produkter inden for underholdningselektronik skal have en automatisk energisparefunktion. Dette betyder at anlægget automatisk vil slukke når det ikke har været aktivt i ca. 15. minutter.

Tekniske data

Vægt (total):           7,05 kg
Mål hovedenhed:   32 x 29 x 29 cm (b/d/h)
Mål højttalere:        14,5 x 15,5 x 22,5 cm (b/d/h)
Højttalerledning:    120 cm
Frekvens:                DAB+ 175 – 240 MHz
                                 FM 87,5 – 108 MHz
Strømforsyning:     230V/50 Hz    
Strømforbrug:        20W

 

Skriv omtale

Obs! Spørgsmål i bedømmelsen vil ikke blive besvaret. Besøg denne side for at komme i kontakt med os.

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!