Accord romaskine

Lydsvag romaskine – et kraftfuldt og effektivt træningsapparat

Accord romaskine
Kr. 2.495,- Før Kr. 2.999,-

På lager

Model nummer: 146

Gratis fragt til pakkeshop

Stram din krop op og gå ned i vægt! ACCORD romaskine er et kraftfuldt og effektivt træningsapparat.

Oplev den ægte ro følelse – hjemme hos dig selv! Hvorfor bruge tid i et træningscenter hvis du kan få træningscenteret hjem til dig selv? ACCORD romaskine er et unikt træningsapparat -alsidigt og meget effektivt! En lydsvag romaskine som gør det muligt at træne foran TV’et.
Hele kroppens muskulatur sættes i aktivitet - ikke blot armene som man ellers skulle tro. Det er effektiv træning, men også effektiv brug af din tid!

Lydsvag romaskine – et kraftfuldt og effektivt træningsapparat  

 • Stimulerer og træner hele kroppens muskulatur
 • Bidrager til bedre kondition og styrker hjertet
 • Styrker særligt ben, arme, skuldre og ryg
 • Mulighed for målrettet styrketræning af overkroppen
 • Øger blodcirkulation og fedtforbrænding
 • Giver overskud og energi i hverdagen
 • Reducerer stress
 • Lydsvag og solid træningsmaskine
 • 12-trins justerbar modstandsregulering
 • Passer til både mænd og kvinder i alle aldre
 • Pladsbesparende og sammenklappeligt design
 • Monitor med stort LCD-display
 • Leveres 90% samlet
 • Godkendt til brug af personer på op til 120 kg
 • Passer til højde på op til 195 cm
 • EN/TÜV/GS/CE-testet

ACCORD romaskine - et træningsapparat i særklasse!

De fleste romaskiner som findes på markedet fungerer således at et håndtager sat fast til et kabel, som brugeren hiver bagud mod sig selv, mens forskellige former for bremsesystemer skaber den ønskede modstand.
ACCORD romaskine bygger på det samme princip som roning i en ægte båd: to håndtag udgør to årer. Dermed bliver selve ro-øvelsen meget lig den som professionelle udøvere oplever, når de ror. Hvor mange andre romaskiner gør denne realistiske form for roning mulig hjemme hos dig selv?
Med ACCORD romaskinen kan du udøve alt lige fra let konditionstræning til mere krævende styrketræning. Du kan altså udøve alt fra moderat til høj-intensiv træning med et og samme apparat! Du vil opleve en mærkbar effekt af din træning efter kun kort tids brug af maskinen. Særligt arme, skuldre og ryg styrkes på en yderst effektiv og mærkbar måde. Ved ro-øvelser på ACCORD romaskinen er hele kroppens muskulatur i brug.
Maskinen øger blodcirkulationen og stofskiftet – den øgede fedtforbrænding og forbedrede kondition følger altså bare med som bonus. Hjertet styrkes, og stress mindskes.

Individuel træning og justerbart modstandsniveau

De to rohåndtag på maskinen er udstyret med hydrauliske cylindere som kan reguleres i hele 12 forskellige modstandstrin. Modstanden på ACCORD romaskinen kan reguleres således at der er ens, eller forskellige modstand i de to rohåndtag – man kan altså træne armene med forskellig modstand, på samme tid. Denne form for modstandsregulering er der ingen andre romaskiner som tilbyder.
Modstandsreguleringen styres ved hjælp af justerings-ringene på de to hydrauliktiske cylindere, hvor man vælger den ønskede modstand. Den laveste indstilling (trin 1) egner sig til let konditionstræning, hvorimod den højeste indstilling (trin 12) egner sig til mere krævende og effektiv styrketræning. En anden fordel der opnås ved at have to rohåndtag er at de kan bruges parallelt med hinanden, eller hver for sig.
Hvilke andre romaskiner tilbyder disse variationsmuligheder – med undtagelse af ACCORD romaskine?

Flere indstillingsmuligheder

ACCORD romaskine kan tilpasses kropshøjder på helt op til 195 cm. Fodholderne udstyret med velcrolukninger der sikrer et godt og stabilt hold ved mere krævende træning. Disse fodholdere er monteret for enden af et rør der kan justeres i 5 trin, for at tilpasse maskinen netop din højde. Derudover kan rullemekanismen der simulerer ro-tagene indstilles i 4 forskellige skråstillinger – igen for at justere den ønskede modstand.
Rullemekanismen er designet og udviklet til at sikre et jævnt og stabilt rul – selv ved mere krævende træning.

Stort LCD-display

Monitoren på ACCORD romaskine har et stort LCD-display som er let at læse – også fra større afstande. På denne skærm vises træningstid, antal tag pr. træningspas, det totale antal tag, gennemsnitlig kalorieforbrænding, samt "Scan"-funktionen, der viser alle disse værdier efter hinanden.
Ved hjælp af et brugervenligt design, er det enkelt og let at justere hvilke værdier man ønsker at få vist på det store display.

Færdig samlet og pladsbesparende foldefunktion

ACCORD romaskinen kommer næsten komplet samlet. Det er således kun 3 store skruer til montering af ro-armene og fodholdere som skal monteres – enkelt og let! Ønsker du at justere skråstillingen for øget modstand er dette også hurtigt klaret. Derefter er det så bare at komme i gang med træningen.
Efter endt træningspas kan du placere ro-armene tæt ind til maskinen ved at løsne de to skruer som holder roarmene på plads.
Hvilken anden romaskine kan du pakke sammen på en sådan måde – med undtagelse af ACCORD romaskine?

Testet og godkendt kvalitet

ACCORD romaskine er testet og godkendt for brugere på op til 120 kg, i overensstemmelse med de strenge kvalitets- og sikkerhedskrav i henhold til EN/TÜV/GS/CE, som garanterer tryghed, funktionalitet, stabilitet og kvalitet.
Dansk brugsanvisning medfølger.

Romaskine som er testet, og har godkendt kvalitet

ACCORD romaskine er testet og godkendt i henhold til de strenge kvalitets- og sikkerhedskrav i EN/TÜV/GS/CE, som garanterer tryghed, funktionalitet, stabilitet og kvalitet.

Tekniske data

Godkendt til brugervægt på op til 120 kg
Mål (samlet): Ca. 105-136 x 160 x 35 cm (l x b x h)
Sammenlagt: 102 x 49 x 28 cm (l x b x h)
Vægt:           21 kg

Skriv omtale

Obs! Spørgsmål i bedømmelsen vil ikke blive besvaret. Besøg denne side for at komme i kontakt med os.

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!